Vacature

PARTSMEDEWERKER | AMSTERDAM | VOLTIJD.

PARTSMEDEWERKER | AMSTERDAM | VOLTIJD. Publicatiedatum: 28 november 2018

Heb jij een passie voor auto’s en auto-onderdelen? Ben jij degene die ons magazijn op rolletjes laat lopen? Ga dan aan de slag als Partsmedewerker bij BMW Amsterdam!

Zo ziet de functie van Partsmedewerker eruit
In deze functie ben je onder meer verantwoordelijk voor het verkopen en bestellen van onderdelen en accessoires alsmede de controle van de gedane besteladviezen, het verzorgen van de afgifte aan werkplaats en balieverkoop met de administratieve verwerking die hieruit voortvloeit, het factureren van de verkoop van onderdelen en accessoires aan baliecliënten en het opbergen van binnengekomen onderdelen en bijwerken van de voorraadadministratie. Het veelvuldige contact met onze klanten - zowel telefonisch als persoonlijk - zorgt voor veel afwisseling.

Wat wij van je vragen
Wij zoeken een Partsmedewerker die enerzijds een accurate en klantgerichte teamworker is, en anderzijds ook zelfstandig kan werken onder hectische omstandigheden. Daarnaast:
  • beschik je over een diploma op MBO niveau (bijv. MEAO, MTS of op logistiek gebied);
  • heb je affiniteit met de autobranche en sta je open voor merkgerichte trainingen;
  • heb je werkervaring in een soortgelijke functie;
  • ben je woonachtig in Amsterdam of directe omgeving.

Dit bieden wij jou

BMW Amsterdam biedt een plezierige werkomgeving waar verantwoordelijkheid, afwisselend werk en de mogelijkheid voor verdere ontwikkeling voorop staan. Verder kun je rekenen op een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en voldoende opleidingsmogelijkheden.

Over BMW Amsterdam
BMW Amsterdam is onderdeel van het wereldwijde strategische netwerk van BMW AG in München. BMW Amsterdam streeft naar een optimale dienstverlening voor haar klanten. We maken al vele jaren een gezonde groei door wat vooral te danken is aan de kwaliteit en de service die bij ons hoog in het vaandel staan. Wij willen waar maken wat iedere BMW- rijder van ons verwacht: “Rijplezier"!

Interesse?
Spreekt deze functie jou aan en denk je dat jij de persoon bent die wij zoeken? Solliciteer dan direct door het uploaden van je cv en een korte motivatie!
Solliciteer direct
Admin BMW Dealers BMW
FEEDBACK
Jobalert